Een vakantiereis boeken op internet


Het zelf zoeken en boeken van een reis op internet heeft veel voordelen. Het aanbod is inmiddels enorm en je kunt rustig op het moment dat het jou uitkomt gaan zoeken. Het is moeite waard om daarbij niet over een nacht ijs te gaan. Kwaliteit en prijs kunnen sterk verschillen. Hieronder ziet u een aantal aanbieders met een breed en interessant aanbod.


Basic Travel
Basic Travel, opgericht in 1991, heeft een uitgebreid aanbod van meer dan 1100 vakantiewoningen in Frankrijk, ItaliŽ, Spanje, BelgiŽ, Duitsland en Luxemburg. Op de snelwerkende en doelmatige website kunnen vrijwel alle vakantiehuizen direct en zonder wachttijden on line gereserveerd worden. Of het nu gaat om een boerderijtje, een chalet, een gÓte, een bungalow, een appartement of een luxe villa met privť-zwembad; Basic Travel heeft het allemaal.
Meer informatie:
Basic Travel

Happy Home
Happy Home is opgericht in 1989 en is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit. Zowel het produkt, de presentatie, de contacten met klanten en huiseigenaren, als de klachtafhandeling zijn gericht op kwaltiteit en continuÔteit. Ieder huis uit ons programma is vooraf door een medewerker van Happy Home geÔnspecteerd. Uw garantie voor een prima vakantie.
Happy Home houdt van duidelijkheid en zekerheid. Een heldere presentatie, duidelijke reserveringsvoorwaarden en stevige garanties (SGR, Happy Home Garantie) vormen de basis van het bedrijf.
Meer informatie:
Happy Home.nl

Fletcher Hotels
In een van de Fletcher Hotels kunt u voordelig onthaasten en genieten. Fetcher.nl, onderdeel van Hotel Management Group, onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in eeuwenoude bossen komt u ze tegen. Ook de zakelijke klant kan uitstekend terecht bij de Fletcher Hotels.
Meer informatie:
Fletcher.nl

Effeweg.nl
Effeweg.nl is aanbieder van supervoordelige busreizen naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Van voordelige stedentrips in het voor- en najaar, tot diverse excursiereizen naar de mooiste bestemmingen in Europa. Maar ook diverse specials, als wellness-vakanties, muziekreizen en sfeervolle kerstreizen behoren tot het aanbod van Effeweg. Klanten die boeken bij Effeweg.nl kunnen rekenen op service en kwaliteit en kunnen dus genieten van een onbezorgde en comfortabele vakantie.
Meer informatie:
Effeweg.nl

 
 
 
 

Disclaimer    Webmaster