Prachtige vakantiewoning in Luneray nabij Dieppe (NormandiŽ) te huur

In de zomer is deze fraaie woning ďLí ťclaircieĒ te huur voor vakantie. Het is een groot huis dat geschikt is om met 8 personen, bijvoorbeeld twee gezinnen, te verblijven.

Het ligt in het prachtige noordelijke deel van NormandiŽ in Frankrijk, dichtbij de kustplaats Dieppe, en bevindt zich op 8 minuten van de krijtrotsenkust en op 5 tot 6 uur rijden vanaf Nederland. Door de krijtrotsen heeft de zee een mooie blauwgroene kleur.

Het huis staat in een vriendelijk dorpje, Luneray, en heeft een vrije, parkachtige tuin. Het is een comfortabele en sfeervolle rietgedekte villa, met een grote woonkamer met inbouw houtkachel, ruime woonkeuken, 5 slaapkamers en twee badkamers. Het huis is geheel onderkelderd en in de onderverdieping kan worden getafeltennist.

Aan de kust liggen vele kleine pittoreske plaatsjes die zijn ontstaan aan de uitmonding van riviertjes die zich insneden in de krijtrotsen, zoals Veules les Roses met het kortste riviertje van Frankrijk. Veel stranden zijn kiezelstranden, maar in St Aubin op 8 km is er ook een groot zandstrand. Bijzonder is dat het er doorgaans rustig is, met vrij en ruime parkeergelegenheid bij het strand. De plaatsjes zijn kindvriendelijk, met zwembadjes en speeltoestellen. In het binnenland liggen interessante steden zoals Rouen en Amiens, maar ook Fecamp, Etretat, Le Havre en Honfleur zijn nabij.

Informatie
Het huis wordt per week verhuurd.

De kosten zijn in de zomermaanden juli en augustus
Ä 800,00 per week (exclusief
Ä 75,00 schoonmaakkosten). Bij twee aaneengesloten weken wordt een korting gegeven van Ä 100,00.

In de maanden juni en september is de huur Ä 700,00 (exclusief
Ä 75,00 schoonmaakkosten) per week. Bij twee aaneengesloten weken wordt een korting van
Ä 100,00 gegeven.

Contact
Bij interesse kunt u contact opnemen met M. De Goeij,
E-mail:
contact of per telefoon: 06-17900563.


Veel meer informatie over NormandiŽ vindt u op de
normandie.startpagina.nl.
 

 
 
 

Disclaimer    Webmaster