Een hotel boeken op internet


Hoewel steeds meer reizigers hun hotel boeken via het internet is het nog niet zo gemakkelijk de juiste keuze te maken. Je kunt rechtstreeks bij een hotel van je voorkeur boeken en je kunt gebruik maken van een internetportaal met aanbiedingen van veel verschillende hotels. De prijzen kunnen sterk verschillen, dus enig zoekwerk loont. Hieronder een aantal interessante mogelijkheden.


Bookings

Sinds 1996 biedt Bookings door heel Europa een uitgebreide selectie aan hotels met lage kamerprijzen. Op de website kunt u kiezen uit zowel familiehotels, ketenhotels, vliegveldhotels, snelweghotels, luxe hotels als budgethotels in alle grote steden. Ook vindt u een goed aanbod van deze hotels in populaire regio's van Europa.
De beste hotels tegen lage prijzen, professioneel, duidelijk met een uitstekende service. Daar staat Bookings voor.
Meer informatie:
Bookings

Hotelbon
Met een Hotelbon Voucher verblijft u met 2 personen 4 dagen (3 nachten) in een goed hotel voor maar € 40,-. De enige voorwaarde is dat u ontbijt en dineert in uw hotel.
U kunt overnachten in ruim 3000 hotels door heel Europa, van de Veluwe tot de Elzas en van de Ardennen tot de Kanaaleilanden. Welke hotels het zijn leest u in de ruim 150 pagina's tellende full color Hotelgids welke u er gratis bij krijgt.
Meer informatie:
Hotelbon.nl

HotelAanbiedingen.nl
HotelAanbiedingen.nl, bekend van aanbiedingen voor 30 euro per persoon per nacht, is compleet vernieuwd. De website wil de consument in de behoefte voorzien om sneller en eenvoudiger een hotel te boeken. Zo is er de Dagaanbieding die direct op de website boekbaar is. Daarnaast is de website gevuld met het steeds wisselende aanbod aan 30 euro hotels.
Meer informatie: HotelAanbiedingen.nl
 

 
 
 

Disclaimer    Webmaster