Menzis ondersteunt geestelijke vitaliteit met braintraining

Menzis is al twee jaar partner van Neurocampus en vanaf de start betrokken bij dit innovatieve online platform. Hersentraining is populairder dan ooit. De succesvolle braintraining website passeerde onlangs de magische grens van 100.000 inschrijvingen. Menzis heeft een eigen `paviljoen` op de website en vind mentale fitheid, naast fysieke fitheid, van belang voor de gezondheid en welbevinden op langere termijn.

Innovatief en maatschappelijk betrokken
De samenwerking met de braintraining website sluit naadloos aan bij de doelstellingen van Menzis. De klanten van Menzis gezond maken en houden. Het regelmatig trainen van je hersenen heeft een positief effect op de mentale fitheid. Daarnaast is Menzis voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve zorg aan te bieden. En om dit toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijke doelgroep. Deze doelstellingen vinden elkaar in Neurocampus. De hersenoefeningen zijn immers gratis en toegankelijk voor iedereen.

Menzis Paviljoen
Op de campus staat een Menzis paviljoen. Vormgegeven in de Menzis huisstijl, waar speciale Menzis hersenoefeningen te maken zijn. Het paviljoen wordt goed bezocht en gewaardeerd. Tot nu toe verbleven bezoekers er ruim 1 miljoen minuten.

Over Neurocampus
De website www.neurocampus.nl is ontwikkeld in samenwerking met TNO en experts uit de zorgsector. Founding sponsors zijn Menzis, ANWB Reizen en Fortis ASR. Neurocampus biedt hersenoefeningen via de website, maar ook via een eigen kwartaalblad en scheurkalender. Het magazine is verkrijgbaar bij vrijwel alle tijdschriftenwinkels. De Neurocampus Scheurkalender 2009 is een van de best verkochte scheurkalenders van Nederland. De hersenoefeningen van Neurocampus zijn ook te vinden in tal van kranten, op diverse website en zelfs in het museum Corpus in Leiden i.s.m. de Hersenstichting.


Veel meer informatie over vitaliteit vindt u op de
vitaliteit.startpagina.nl 

 
 
 

Disclaimer    Webmaster