Een draagdoek als fashion-statement

Exclusieve draagdoeken bij Slingomama.nl, niet alleen handig, maar vooral erg fashionable

Slingomama ontwerp en verkoopt eigen ontwerpen van de Girasol Exclusive, een draagdoek die veel meer is dan alleen een praktische babydrager. Het is onderdeel van je gehele uitstraling, passend bij je kledingstijl.
Elk ontwerp is uniek en heeft eigen kleuren. Passend bij de stemming, of bijvoorbeeld het seizoen. .

Dragen met een draagdoek
De draagdoek is een lap stof van 4,5-5 meter lang en 65-70 centimeter breed. Door de doek om je heen te knopen kan je op diverse manieren je kindje op je rug of buik dragen. Het is een heel krachtige doek en is hierdoor geschikt om kinderen tot 4 jaar te dragen. De doek zit als een tweede huid om je heen en verdeelt het gewicht over rug en schouders.

Stevig geweven
Girasol draagdoeken worden met de hand geweven in Guatemala. Dankzij een diagonale weeftechniek rekt de draagdoek niet in de lengte of de breedte en zal de doek niet gaan lubberen. Dit in tegenstelling tot de rekbare draagdoeken die hierdoor alleen stevig genoeg zijn voor de allereerste baby-tijd.

   

Veilig en verantwoord
De verf die nodig is voor de vrolijke kleuren bevat geen gevaarlijke stoffen en is uiteraard baby- en kindvriendelijk. De Fair trade doeken zijn gemaakt van 100% onbewerkt katoen, ongebleekt en niet zwaar behandeld.

Kijk voor alle modellen van de Girasol Exclusive op www.slingomama.nl.


Meer mode
Veel meer mode vindt je op de modewarenhuis.startpagina.nl

 

 
 
 

Disclaimer    Webmaster